Return on interest

Financing
October 31, 2023
Return on interest

Няколко пъти Румяна Миланова ползва финансиране от Лено АД – „При всички кредити от Лено получих ясни условия, бързи отговори и любезно отношение.“ – Румяна.

Стриктна по природа, Румяна изпълнява задълженията си навреме, без да закъснява с плащанията, както обичат да казват търговците – „чисти сметки-добри приятели“. 

Истина е, че добросъвестните клиенти на Лено АД биват възнаградени за лоялността и точността си с връщане на от 70% до 90% от платената лихва. 

„Една от основните причини да започна работа с Лено, бе ангажиментът им да ми върнат 77% от платената лихва, ако си плащам вноските навреме.“

Първоначално Румяна е изненадана от подобно изкушаващо условие, но изненадата ѝ става реалност при подписването на договора.  

Г-жа Миланова не премълчава, че е преминала през нелеки дни в живота си. Дълго време не е имала възможност да обърне внимание на радостите в ежедневието, тежали са ѝ и бързите кредити. Преди няколко години нейните стремежи да получи бизнес заем от банка са били отхвърлени.

Вместо да се поддаде на разочарованието, Румяна заменя неуспехите с решителност. Подхранвана от непоклатимата си вяра в своята бизнес идея и мотивацията да се доказва, тя потърси алтернативни начини за финансиране на своите предприемачески мечти.

„Дълго време бях на червено. Не можех да си позволя никакви странични капризи, освен базовите нужди за мен и сина ми.“

„Когато получих кредит от Лено АД, осъзнах, че хем ще взема нужната сума бързо, хем ще спестявам като си плащам кредита редовно.“

Да ти останат средства в днешно време е лукс, който Румяна постига. Нейната история разказва кога да вземеш кредит от Лено, а не от банка.  

„Върнатите 11,500 лева дадоха началото на сбъдването на мечтите ми. Лено ми осигури възможност да започна и най-личния проект в живота си – да обновя аристократичната къща на дядо ми, както и да засадя орехова градина.“ – Румяна.

„За първи път парите ми стигнаха и успях да изляза на чисто. Платих старите си кредити, купих автомобил за сина ми, който току-що беше взел книжка и бе приет в университет.  Тази сума дойде в най-правилния момент за нас.“ – Румяна.

Историята със свинефермата

Предоставените от нас факти, подкрепени с документи, не бяха взети предвид в публикациите в своята цялост

Financing December 20, 2023

Бърза промяна, велики концерти: историята на Антоанета с Лено

"Останах изумена, че ме одобриха за 1 час, съдействаха ми, когато ми се налагаше и нито за момент не ми се наложи да губя време в събиране на непотребни документи.“

Financing November 30, 2023